Hem » Om oss

Om oss

Vad är Cash24?

Cash24 är en jämförelsetjänst som hjälper dig att jämföra lån från flera olika långivare. Vårt smarta verktyg gör det enkelt att göra en jämförelse av de olika lånens kostnader och villkor. Genom att använda verktyget kan du fatta ett bättre och mer välgrundat beslut kring vilket lån du ska ansöka om.

Webbplatsen lanserades i december 2022 och ingår i den sajtportfölj som förvaltas av Contentsmedjan. Vi jobbar hårt för att förse våra läsare med relevant och uppdaterad information om allt som har med ekonomi i allmänhet och lån i synnerhet att göra.

Varför ska du lita på oss?

Du kanske undrar varför du ska lita på oss? Det finns flera skäl som gör oss trovärdiga och pålitliga:

1. Vi är opartiska

Vi tar inte betalt för att lägga till långivare i vårt jämförelseverktyg. Vår ersättning består istället av en provision som vi erhåller när du ansöker om ett lån via oss. Därmed ligger det inte i vårt intresse att främja vissa långivare framför andra eller att ge vissa aktörer mer fördelaktiga positioner i jämförelselistan. Detta gör att vi kan hålla oss opartiska och självmant välja vilka aktörer vi ska samarbeta med.

2. Vi är experter på ekonomi och finans

Sebastian Liljegren, som är skribent här på Cash24, har i många år arbetat som ekonomiskribent. Han har skrivit artiklar för flertalet av de tongivande svenska webbplatserna inom ekonomi och finans. Under årens lopp har han byggt upp en stor kunskap om privatlån, företagslån och kreditkort samt aktier och fonder. Som läsare kan du därmed lita på att han kan dela med sig av värdefull information genom sina guider och artiklar här på sajten.

Vi brinner för att hjälpa privatpersoner och företag att spara pengar på sina lån samt fatta bättre ekonomiska beslut. Därför är vi alltid ärliga och berättar hela sanningen utan att försöka förvränga den på ett sätt som tjänar våra syften.

Sebastian Liljegren som arbetar vid sin dator
Sebastian Liljegren, skribent på Cash24

Har du feedback eller frågor om vårt jämförelseverktyg eller innehållet på webbplatsen? Då kan du kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret på den länkade sidan.